Betalen

Hoe kunt u betalen in de webshop?

Handig om te weten. Als de kredietcheck niet slaagt, dan stopt de aankoop en zit u nergens aan vast.

Betalen in 3 termijnen. 0% rente, geen BKR

In3 methode

Betaalt u uw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van onze renteloze gespreid betaalmethode in3. In drie keer betaalt u het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop u binnen uw budget, uw product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Deze optie is niet beschikbaar voor iPhones en gameconsoles.

Voorafgaand aan de betaling doet ons betaalsysteem in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt u verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u contact opnemen met ons of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het:

 • Moment van aankoop: u betaalt 1/3 gelijk via iDEAL
 • Dag 30: u betaalt 1/3 op of voor dag 30
 • Dag 60: u betaalt 1/3 op of voor dag 60

Werkt het niet?

Betalen in 12 of meer termijnen. Met rente en BKR

Spraypay methode

Met onze gespreid betalen mogelijkheid voor meer dan 12 termijnen, kunt u uw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaalt u dus de looptijd.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €3500,-. en beschikbaar vanaf 23 jaar t/m 75 jaar. Deze optie is niet beschikbaar voor smartphones en gameconsoles.

Hoe werkt het:

 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Vast Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met onze 12 termijnen of meer methode te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen, tijdens het betaalproces:

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Werkt het niet?

Achteraf betalen

Klarna methode

Met achteraf betalen van Klarna besteld u eerst het product en betaalt u achteraf binnen 14 dagen. Handig voor als u onderweg bent of als u ons nog niet kent. Bestel eerst en betaal later. Deze optie is mogelijk voor alle producten en een totale bestelwaarde van €0,- tot €10.000,-.

Aankoop bescherming

Is het product dat u heeft besteld niet goed? Dan hoeft u niet te betalen of krijg u uw geld direct weer terug. Zo beschermen wij samen met Billink consumenten met de aankopen van onze klanten.

Betalen in 2 termijnen

Dit is onze eigen betaalmethode waarin klanten producten van minder dan €250 gespreid kunnen betalen in 2 termijnen. Met deze betaalmethode willen wij het ook producten met een lagere prijs, waar wij nu alleen Klarna achteraf betalen voor hebben betaalbaarder maken.

Hoe werkt het:

 • Moment van aankoop: u betaalt 1/2 gelijk via iDEAL
 • Dag 30: u betaalt de andere helft op of voor dag 30

Cryptocurrencies

Bij Beryl Media kunt u producten betalen met cryptocurrencies. Op Wikipedia kunt u meer lezen over wat dit is. Met dit opkomend betaalmiddel en de revolutionaire technologie die blockchain biedt streeft Beryl Media naar innovatieve betaalmethodes voor consumenten goederen. Om hiermee te betalen heeft u een persoonlijke crypto portemonnee nodig. Deze is makkelijk aan te maken, bijvoorbeeld op bitcoin.org en btcdirect.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het aanschaffen en gebruiken van crypto valuta’s.

Momenteel accepteren wij de volgende crypto valuta’s:

 • Bitcoin
 • Etherium
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • USD Coin (Stable)

Hoe het werkt

Wanneer u een product wilt afrekenen, kunt u kiezen om met crypto te betalen. Hierna volgt een tijdelijk scherm waar u een valuta kiest en met een QR code of met invoer van het wallet adres van Beryl Media de valuta kan overmaken. Wanneer het exacte bedrag wat vermeldt staat is overgemaakt in de aangegeven valuta, zal uw bestelling worden doorgevoerd en ontvang je een bevestiging.

 • Betaal altijd vanaf een persoonlijke crypto portemonnee. Dit wordt meestal direct herkend en bij het versturen vanaf een crypto beurs kunnen er problemen ontstaan bij het afrekenen. Mocht u heel graag vanaf een beurs willen afrekenen, zorg dan dat u de juiste transactie fee, die die beurs hanteert, toevoegt aan het bedrag anders wordt de transactie niet herkend.
 • Wees niet bang als het even duurt, de duur van de transacties is afhankelijk van het crypto netwerk. Meestal duurt het niet langer dan een paar seconden totdat uw bestelling is herkend (Bitcoin kan langzamer zijn) maar in sommige gevallen kan het tot 30 minuten duren voordat uw bestelling wordt geïnitieerd.
 • Als de pagina wordt gesloten na een correcte betaling zal u alsnog een bevestiging ontvangen en wordt de bestelling doorgevoerd zodra alle confirmaties zijn afgerond.
 • Na volledige confirmatie voeren wij de order pas definitief door. Dit is om Double Spending te voorkomen.

Let op!

Wanneer u afrekent in onze webshop, zorg er dan voor dat u de juiste crypto kiest en alleen die overmaakt. Let ook op het exacte bedrag wat vermeldt staat. Bij een transactie met een munt anders dan aangegeven, of een verkeerd bedrag, moeten wij handmatig de transactie proberen te herstellen en wij kunnen hier geen garantie op geven. De klant is verantwoordelijk voor het selecteren en overmaken van de juiste crypto en de hoeveelheid die wordt weergegeven tijdens het afrekenen. Dit is ook onderdeel van onze algemene voorwaarden.

Tip

Crypto transacties zijn over het algemeen goedkoop, zeker op hogere bedragen omdat de transactie kosten gelijk blijven los van het bedrag. Wij raden u wel aan om te betalen met Etherium, Bitcoin Cash of Litecoin als u de keuze hebt, omdat deze transactie kosten een stuk lager liggen dan die van Bitcoin (dit zal in de toekomst afnemen) en deze valuta’s sneller verwerkt worden. De transactie kosten van Bitcoin zijn momenteel velen malen hoger dan die van Etherium, Bitcoin cash en Litecoin.

Betaal problemen

Probeer na het overmaken en tijdens het wachten op de bevestiging, niet te betalen met een andere coin. Een bestelling accepteert maar één betaling. Wanneer er op de zelfde bestelling met meerdere coins wordt betaald op de check out pagina zal de langzaamste transactie niet geregistreerd worden en krijgen wij de bestelling dus ook maar één keer binnen. In veel gevallen kunnen wij na overleg de dubbel betaalde crypto naar je terugsturen. Neem hiervoor contact op zodat wij handmatig kunnen nagaan of er dubbel is betaald.

Mocht u ergens niet uit komen of is er iets mis gegaan met betalen, neem dan contact op via het Whatsapp nummer: +31651451245 of via contact@berylmedia.nl

Andere betaalmethoden

Naast cryptocurrencies kunt u bij ons ook kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Creditcard
© Copyright 2020 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Website: Next Lead
Whatsapp Beryl Media