Garantie

Hoe lang heb ik garantie op mijn product?

U heeft altijd recht op de wettelijke garantie van uw product. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Bij een defect aan uw product, kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij zorgen ervoor dat uw product kosteloos gerepareerd zal worden als het defect onder de garantievoorwaarden valt. De garantievoorwaarden kunt u nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij uw product of op de website van de fabrikant. Wij regelen het graag voor u en u kunt bij ons altijd terecht voor vragen en opmerkingen over het reparatietraject. U heeft altijd 3 maanden garantie op de reparatie.

Bij levering van uw product ontvangt u een pakbon waarmee u aanspraak kan maken op de garantie.

Worden producten buiten de garantievoorwaarden ook gerepareerd?

Heeft u uw product langer dan 2 jaar geleden gekocht en valt het buiten de wettelijke garantie, of is uw product defect gegaan als gevolg van val-, druk-, stoot-, of vochtschade? Ook dan zorgen wij dat het voor u wordt opgelost. Daar kunnen dan wel kosten aan verbonden zijn maar dit zullen we dan wel eerst met u overleggen. We rekenen wel altijd € 14,95 onderzoekskosten aan u door als u het defecte product bij ons inlevert in de winkel of opstuurt. Krijgt u thuis bezoek van de reparateur, dan kunnen de onderzoekskosten hoger uitvallen.

Garantie verlengen

U kunt uw garantie ook verlengen. Dit kunt u doen tijdens afrekenproces verlening. Hier verschijnt de mogelijkheid om uw garantie te verlengen met 12, 24 of 36 maanden. Deze garantie gaat in op het moment dat de fabrieksgarantie is verstreken.

Retour, Schade & Garantie formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.

    © Copyright 2020 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Website: Next Lead
    Whatsapp Beryl Media