Over ons


Beryl Media
Innovatie in Retail en eCommerce

Beryl Enterprises ©

Over ons, betalen in termijnen en digitale valuta’s

Beryl Media is een start-up die is ontstaan tijdens het Entrepreneurship programma van de Universiteit van Amsterdam. 

Vanaf de eerste dag dat wij zijn begonnen met Beryl Media, hebben wij willen strijden tegen ondernemingen die gespreid betalen aanbieden tegen hoge rentes en niet altijd goede voorwaarden. Dit kan en doen wij beter daarom kunnen klanten bij ons ook gespreid betalen, zonder rente te betalen. Zo maken wij producten bereikbaar voor mensen die minder te besteden hebben (zoals studenten).

De groei van de organisatie heeft gezorgd voor het vergaren van een team met de juiste vaardigheden en het vinden van functionele contacten. Hiermee hebben zij een innovatief platform ontwikkeld met blik op de toekomst.

Bij Beryl Media kunnen klanten betalen met verschillende digitale valuta’s, de bekendste daarvan is de Bitcoin. De Bitcoin is ‘s werelds meest gebruikte alternatieve valuta met een marktkapitalisatie ruim over de $ 100 miljard. Het Bitcoin netwerk bestaat uit ontelbaar veel computers van personen over de hele wereld. Cryptocurrencies zijn bij de juiste gebruikswijze het veiligste en meest innovatieve betaalmiddel. Voor meer informatie over betalingen met digitale valuta’s kunt u kijken bij betalen.

Meer dan 6000 items

Op het moment bieden wij meer dan 6000 hoogwaardige kwaliteit consumenten goederen aan. Wij streven er naar om voortdurend ons assortiment uit te bereiden

Samenwerkingen

Wij onderhouden duurzame relaties met gevestigde partijen om zo onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden

4.6/5 Customer Feedback

Onze klanten geven ons een hoge waardering voor onze betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Winkelen bij Beryl Media is voor onze klanten een positieve ervaring.

Voor informatie, vragen of B2B stuur een e-mail naar contact@berylmedia.nl.

Lees hieronder wat wij hebben gedaan en waar wij op dit moment mee bezig zijn.

Beryl Media – Gemakkelijk betalen en gemakkelijk in huis!

© Copyright 2020 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Website: Next Lead
Whatsapp Beryl Media