Welke laptop of PC heb ik nodig?

De computer die je wilt aanschaffen is afhankelijk van waar je deze voor wilt gebruiken. Vaak zijn computers in de zelfde prijsklasse redelijk gelijk en geven wij het advies om een computer te kiezen die het beste bij je past als je een specifieke prijs in gedachte heeft. Hieronder vindt je de computers en laptops die het beste zijn voor jou gebruikssituatie.

Wanneer je een laptop zoekt voor alleen simpele dagelijks taken zoals e-mailen, tekstverwerken, online surfen of films en muziek streamen. is ieder model dat wij verkopen geschikt.

Bekijk al onze:

De belangrijkste specificaties om naar te kijken bij een computer zijn:

  • Processorfamilie – Het hart van de computer. Deze bepaalt voor een groot deel de snelheid. De meest voorkomende processors zijn van Intel. Een Intel i5 is bijvoorbeeld sneller dan een Intel i3 net als een AMD Ryzen 7 sneller is dan de Ryzen 5. Hier in kan nog wel onderscheid worden gemaakt in de generatie van de processor. Zo kan het voorkomen dat een Intel i3 11de generatie sneller is dan een i5 met lagere generatie. Je kunt hier gemakkelijk processoren op snelheid vergelijken:
    CPU benchmark
  • Intern geheugen – Het werk geheugen van de computer. Als je veel programma’s tegelijk wilt draaien is meer werkgeheugen hier een must!
  • Totale opslag capaciteit – De totale opslag capaciteit van de computer. Als je veel bestanden op de computer wilt opslaan zoals video’s of meerdere games is meer opslagcapaciteit handig.
  • Discreet GFX – Wilt je graag gamen op de computer raden wij zeker een discreet grafische kaart aan. Een computer zonder discreet GFX maakt gebruikt van de grafische kaart op het moederbord. Deze zijn vaak alleen geschikt voor oude of grafisch simpele games. Je kunt bij de game die u graag wilt spelen altijd de minimale vereisten van de game vinden op hun website. Deze kunt u vergelijken met de specificaties op onze website. Als je de videokaarten graag wilt vergelijken op snelheid kan dat hier: GFX benchmark

Deze specificaties kunt u terugvinden op de product pagina’s en ook in de product filters.

© Copyright 2021 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Website: Next Lead
Whatsapp Beryl Media