Acties en Promotie

Win een Nintendo Switch OLED! – Trustpilot review actie

Wij hebben nieuwe leveranciers en partners aangesloten en zijn weer online! Om dit te vieren starten wij een review actie. Hierbij maken klanten of mensen met een ervaring bij ons bedrijf, kans op mooie prijzen!

Plaats op onze trustpilot bedrijfs-pagina een leuke, grappige, inspirerende of in ieder geval positieve review over uw ervaring met ons. Uitgebreidere en opvallende reviews worden door trustpilot automatisch naar boven geplaatst, dus deze vallen meer op.

Beryl Media bedrijfspagina – Trustpilot

Klanten die een aankoop volledig hebben afgerond in onze webshop (betaald en thuis ontvangen), hebben kort geleden na de afronding* een e-mail ontvangen met een link naar onze trustpilot pagina. Met deze link bent u in staat een geverifieerde review te schrijven.
Deze reviews tellen 3 x zwaarder mee in de prijs uitreiking!

*Een afgeronde bestelling gaat altijd gepaard met een e-mail. U kunt deze mail vinden door in uw inbox te zoeken op: “Je bestelling bij Beryl Media is nu afgerond” of op onze bedrijfsnaam. Ongeveer 3-5 werkdagen na deze mail, ontvangt u de trustpilot uitnodiging. U kunt deze mail vinden door te zoeken op het onderwerp “Hoeveel sterren zou je berylmedia.nl geven? Gebruik de link in deze mail voor een geverifieerde review en meer kans op een prijs!

Deze actie is verlengd en loopt tot 31 Maart.

De prijzen zijn als volgt:

3e Prijs

Tegoed bon T.w.v. €100,- te gebruiken in onze webshop, voor het gehele assortiment.

Wij sturen ook nog een mail naar alle klanten die in het afgelopen jaar een bestelling hebben geplaatst in onze webshop. Hierin staat dezelfde informatie vermeld.

Alvast bedankt en succes met het schrijven van de review!
Wij zullen willekeurig 3 winnaars uitkiezen uit de reviews op onze Trustpilot pagina tussen 28 Oktober en 31 Maart 2024. Let op, geverifieerde reviews tellen 3x mee!


© Copyright 2023 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Website: Next Lead
Whatsapp Beryl Media