Recycling service

Wij nemen gratis uw oude apparaat voor u mee, tijdens het bezorgen van uw bestelling. Dat is onze gratis recycling service.

Als wij langskomen voor de levering van uw bestelling, vragen wij u om uw oude apparaat schoon en droog en/of ontdooid bij de voordeur klaar te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat wordt meegenomen voor recycling door Wecycle.

Bijvoorbeeld: heeft u een wasmachine bij ons besteld dan nemen wij gratis uw oude wasmachine mee als u deze leeghaalt en klaarzet.

Klik hier om terug naar de webshop te gaan.

Wat is Wecycle

Wecycle is de Nederlandse non-profitorganisatie die de inzameling en recycling organiseert van elektronisch afval (zogenaamde ‘e-waste’). Deze organisatie wordt gecontroleerd door de rijksoverheid en is in bezit van een WEEELABEX certificering.

Sociale en circulaire economie
Naast dat wij met Wecycle een bijdragen leveren aan de circulaire economie door het recyclen van grondstoffen en materialen. Dragen wij zo ook bij aan de sociale economie. In de Wecycle Service Centers, waar apparaten worden gesorteerd en gedemonteerd, zijn ook mensen werkzaam die bezig en begeleid worden naar hun terugkeer op de algemene arbeidsmarkt.

Zo proberen wij met onze gratis recycling service een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Doe ook eens een kennis quiz over recycling op: https://www.watismijnapparaatwaard.nl/

Afbeeldingsresultaat voor recycling wecycle
Oude resultaten maar het geeft wel inzicht in hoeveel % er gerecycled wordt en hoe belangrijk uw bijdrage is aan een duurzamere economie.
© Copyright 2021 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | | Privacy | Cookiebeleid | Website: Next Lead
Whatsapp Beryl Media