Verkopen via Beryl Media

Unieke betalingsmogelijkheden

Klanten kunnen bij ons op manieren betalen die bij anderen niet mogelijk zijn. Zoals aankoop op afbetaling zonder rente en het betalen met crypto valuta zoals Bitcoin, Bitcoin cash en Litecoin.

Kwaliteitswinkel voor jouw producten

Berylmedia.nl is een merk waar betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Wij besteden continue aandacht aan de kwaliteit van onze winkel om deze op hoog niveau te houden. Met een groot aanbod aan communicatiemogelijkheden, kunnen wij uw producten onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep en deze zo goed mogelijk positioneren richting onze klanten binnen en buiten onze website. Wij werken dagelijks aan de bekendheid van ons merk en bedenken voortdurend middelen die conversie verhogend werken.

Toegewijde klantenservice voor verkopers en klanten

Ons team zet zich voortdurend in om klanten maar ook u als verkoper zo goed mogelijk te helpen. Ons service team is daarom ook op zoveel mogelijk kanalen bereikbaar en beschikt over een grote hoeveelheid online kennis, gezag en keuzevrijheid om problemen snel en zo goed mogelijk op te lossen.

Verkopers overzicht

Op de leveranciers portal vind je al je orders en betalingen, jouw verkoop prestaties, huidig assortiment, bestverkochte producten en verdere informatie die van belang is voor u als verkoper.

Verwachten van een leverancier of verkoper

Het is voor ons van belang dat onze klanten een goede dienstverlening ervaren. Daarom zijn de volgende punten voor ons cruciaal:

  • Gratis verzending
  • Kunnen leveren binnen 2 werkdagen (uitzondering voor sommige product categorieën
  • Adequate en professionele retour afhandeling

 

Verkoper of leverancier

Beryl Media zoekt zelf actief naar leveranciers en verkopers in de markt. Bent u toch geïnteresseerd maar hebben wij u (nog) niet benaderd. Meldt u dan eerst aan als verkoper (Vendor) en stuur een bericht naar [email protected].