Betalen

Hoe kan ik betalen in de webshop?

Betalen in 3 termijnen. 0% rente, geen BKR

In3 methode

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van onze renteloze gespreid betaalmethode in3. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen jouw budget, jouw product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet ons betaalsysteem in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met ons of kiezen voor een andere betaalmethode.

Meer informatie

Betalen in 12 of meer termijnen. Met rente en BKR

Spraypay methode

Onze gespreid betalen mogelijkheid voor meer dan 12 termijnen kunt u uw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €3500,-.

Hoe werkt het:

 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Vast Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met onze 12 termijnen of meer methode te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen, tijdens het betaalproces:

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Cryptocurrencies

Bij Beryl Media kan je producten betalen met cryptocurrencies. Op Wikipedia kan je meer lezen over wat dit is. Met dit opkomend betaalmiddel en de revolutionaire technologie die blockchain biedt streeft Beryl Media naar innovatieve betaalmethodes voor consumenten goederen. Om hiermee te betalen heb je een persoonlijke crypto portemonnee nodig. Deze is makkelijk aan te maken, bijvoorbeeld op bitcoin.org en btcdirect.nl. Hier vind je ook meer informatie over het aanschaffen en gebruiken van crypto valuta’s.

Momenteel accepteren wij de volgende crypto valuta’s:

 • Bitcoin
 • Etherium
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • USD Coin (Stable)

Hoe het werkt

Wanneer je een product wilt afrekenen, kan je kiezen om met crypto te betalen. Hierna volgt een tijdelijk scherm waar je een valuta kiest en met een QR code of met invoer van het wallet adres van Beryl Media de valuta kan overmaken. Wanneer het exacte bedrag wat vermeldt staat is overgemaakt in de aangegeven valuta, zal je bestelling worden doorgevoerd en ontvang je een bevestiging.

 • Betaal altijd vanaf een persoonlijke crypto portemonnee. Dit wordt meestal direct herkend en bij het versturen vanaf een crypto beurs kunnen er problemen ontstaan bij het afrekenen. Mocht je heel graag vanaf een beurs willen afrekenen, zorg dan dat je de juiste transactie fee, die die beurs hanteert, toevoegt aan het bedrag anders wordt de transactie niet herkend.
 • Wees niet bang als het even duurt, de duur van de transacties is afhankelijk van het crypto netwerk. Meestal duurt het niet langer dan een paar seconden totdat je bestelling is herkend (Bitcoin kan langzamer zijn) maar in sommige gevallen kan het tot 30 minuten duren voordat je bestelling wordt geïnitieerd.
 • Als de pagina wordt gesloten na een correcte betaling zal je alsnog een bevestiging ontvangen en wordt de bestelling doorgevoerd zodra alle confirmaties zijn afgerond.
 • Na volledige confirmatie voeren wij de order pas definitief door. Dit is om Double Spending te voorkomen.

Let op!

Wanneer je afrekent in onze webshop, zorg er dan voor dat je de juiste crypto kiest en alleen die overmaakt. Let ook op het exacte bedrag wat vermeldt staat. Bij een transactie met een munt anders dan aangegeven, of een verkeerd bedrag, moeten wij handmatig de transactie proberen te herstellen en wij kunnen hier geen garantie op geven. De klant is verantwoordelijk voor het selecteren en overmaken van de juiste crypto en de hoeveelheid die wordt weergegeven tijdens het afrekenen. Dit is ook onderdeel van onze algemene voorwaarden.

Tip

Crypto transacties zijn over het algemeen goedkoop, zeker op hogere bedragen omdat de transactie kosten gelijk blijven los van het bedrag. Wij raden je wel aan om te betalen met Etherium, Bitcoin Cash of Litecoin als je de keuze hebt, omdat deze transactie kosten een stuk lager liggen dan die van Bitcoin (dit zal in de toekomst afnemen) en deze valuta’s sneller verwerkt worden. De transactie kosten van Bitcoin zijn momenteel velen malen hoger dan die van Etherium, Bitcoin cash en Litecoin.

Betaal problemen

Probeer na het overmaken en tijdens het wachten op de bevestiging, niet te betalen met een andere coin. Een bestelling accepteert maar één betaling. Wanneer er op de zelfde bestelling met meerdere coins wordt betaald op de check out pagina zal de langzaamste transactie niet geregistreerd worden en krijgen wij de bestelling dus ook maar één keer binnen. In veel gevallen kunnen wij na overleg de dubbel betaalde crypto naar je terugsturen. Neem hiervoor contact op zodat wij handmatig kunnen nagaan of er dubbel is betaald.

Mocht u ergens niet uit komen of is er iets mis gegaan met betalen, neem dan contact op via het Whatsapp nummer: +31651451245 of via [email protected]

Andere betaalmethoden

Naast cryptocurrencies kan je bij ons ook kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Creditcard